Uddannelse

Namal Knowledge City

Januar 2016 & September 2018 – Indsamlling til gratis videregående uddannelse til fattige unge mennesker

Fundraising for Namal College. I Pakistan er institutioner der tilbyder kvalitetsundervisning et sjældent syn, og det er endnu mere sjældent at en institution tilbyder gratis undervisning til fattige mennesker. Namal College tilbyder financiel støtte til undervisning for 90 % af eleverne og de resterende 10 % betaler en brøkdel af prisen for en tilsvarende uddannelse på Bradford University i England. For at kunne tilbyde kvalitetsundervisning, så er Namal College affilieret med Bradford University i England. Med en formidabel indsats fra Helping Humanity og donorer lykkedes det at skaffe 120 medlemmer, som svarer til 84.000 kr. og yderligere ca. 150.000 Kr. til “Namal Knowledge City”.

Helping Humanity Skole

Januar 2018 – Sponsorering af udgifter til skole

Helping Humanity oppebærer alle udgifter for hvert skoleår for denne skole i Islamabad, Pakistan. Børnene kommer primært fra byens slumområder og er ofte børn som har været uden reel skolegang. Mange gange er børnene væsentlig ældre end deres klassekammerater. På denne skole sikrer man at disse børn ledes i gennem 1-6 klasse på 3-4 år, således at de kan indhente det forsømte. Efter pakistanske forhold er det en meget veldrevet skole, hvor børnene får gratis:

  • Uddannelse
  • Uniform
  • bøger
  • skoletasker
  • skriveredskaber
  • et måltid mad

Konstruktion

April 2018 – Konstruktion af et klasseværelse inkl. aptering

Børnene på denne skole i bydelen Puran Nagar i den nordlige by Sialkot i Pakistan var nødsaget til at bllive undervist med to klasser i samme klasseværelse. Børnene i de to klasser sad i samme klasse med ansigterne i hver sin retning. Helping Humanity har bygget et nyt klasseværelse således at denne uheldige situation kan undgås. Nu kan børnene se frem til en mere effektiv undervisning.

Sponsorering af skole

August 2015 &  November 2017
Helping Humanity beslutter sig for at støtte “Ghazali Education trust”.Helping Humanity støtter med finansiel hjælp til at drive en skole i et år og støtter ligeledes finansielt med at flere børn kan få gratis undervisning i et år.September 2015.

Du kan benytte nedenstående online betalingsmodul til indbetaling af donationer og medlemsskab. Både donationer og at betaling for medlemsskab kan være en månedlig eller årlig ydelse som trækkes fra den bankkonto der er tilknyttet til det anvendte kort. Husk at alle felter angivet med “*” skal udfyldes.

UDDANNELSE

Ved en bankoverførsel eller betaling via Mobile Pay bedes du mærke din donation med “Uddannelse”.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay: 91 250 777