Uddannelse

Uddannelse er nøglen til at komme ud af fattigdom. Med de rette kompetencer kan mennesker løftes til at være uafhængige mennesker med mulighed for at få et værdigt liv uden at være afhængige af andre mennesker.

OMGIVELSER

Omgivelser skal også være ordentlige for at gøre undervisningen effektiv. Bygninger såvel som møbler, adgang til rent drikkevand og toilet-faciliteter skal være i orden. Helping Humanity vil hjælpe de hårdest udsatte børn. En uddannel-se, der kan ændre deres egen såvel familiens fremtid.

Helping Humanity giver en række muligheder for at støtte skoleprojekter. I skoler er det ikke alene et spørgsmål om at give undervisning. Også omgivelserne skal være i orden for at indlæring kan finde sted som f.eks. møbler, bøger, rent drikkevand, ordentlige sanitære forhold mv. Nedenfor er angivet forskellige mulighder for sponsorering af delprojekter i skoler.

Your Donation

How much would you like to donate?

Details

DONATION AMOUNT

Uddannelse

Dine personlige data vil blive brugt til at behandle din donation, understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside og til andre formål beskrevet i vores handelsbetingelser.

Skolegang for et barn i et år for 1.200 Kr.

Doner

Førstehjælpskasse for en klasse for 500 Kr.

Doner

Rentvandsanlæg for en standard skole for 10.000 Kr.

Doner

Skolegang for et handicappet barn i et år for 2.000 Kr.

Doner

Toiletfaciliteter på en skole for 4.000 Kr.

Doner

Konstruktion af et klasseværelse i en skole for 7.000 Kr.

Doner

Pengene kan også overføres ved en bankoverførsel eller betaling via Mobile Pay. Du bedes mærke din donation med det projekt du gerne vil støtte.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay: 91 250 777

Eller benyt vores online betalingsmodul.