Medlemskab

Som medlem af Helping Humanity støtter du vøres velgørenhedsarbejde igennem dit medlemsbidrag. Som medlem får du mulighed for at følge vores arbejde på tæt hold. Du kan vælge at blive en frivillig medarbejder og du vil også blive underrettet om diverse projekter i gennem nyhedsbreve og på de sociale medier. Du er også velkommen til at skrive til os for at få nærmere information om diverse projekter og events.

Vi foretrækker at du sender medlemsbidrag direkte til vores bank konto. Dermed undgår vi diverse gebyrer. Vejledning til at sende penge via netbank finder du her for Danske Bank og Nordea. Hvis du overfører penge via netbank, så undgår Helping Humanity udgifter til service provider, PBS mv. Derfor foretrækker Helping Humanity overførsler via netbank fremfor nedenstående modul til online medlemsskab og donationer.

Hvis du ikke har mulighed for at bruge netbank, så kan du også benytte nedenstående online betalingsmodul til indbetaling af medlemsskab, som enten en månedlig eller årlig ydelse som trækkes fra den bankkonto der er tilknyttet til det anvendte kort. Husk at alle felter angivet med stjerne “*” skal udfyldes.

Individuelt medlemskab: 

25 Kr./md.

Forretningmedlemskab: 

Minimum 200 Kr./årligt eller 17 Kr./md.

Familemedlemskab:

100 Kr./md.

Et familiemedlemskab dækker medlemskab for hele hussstanden inkl. ægtefælle og børn (på samme bopælsadresse)

MEDLEMSKAB