Sponsorer

Flere private firmaer sponsorerer Helping Humanity. Vi er taknemmelige for den support der ydes til et nobelt formål, som har til hensigt at hjælpe fattige mennesker. Disse firmaer er faste støttet uanset om Helping Humanity arrangerer en fest eller en turnering til fordel for fattige mennesker.

Hvis din virksomhed også ønsker at støtte Helping Humanity med deres humanitære arbejde, så kan du benytte konto informationer nederst på denne side til at sende dit værdifulde bidrag.

INCI SELSKABSLOKALE

Den smukkeste festsal i København og omegn. Festsalen er søjlefri og giver derfor en unik atmosfære under fester, events mv.

Tempovej 35, 2750 Ballerup
Tlf: 31 36 27 30      E-mail: incievent@gmail.com

PRINTSTATION

Hos Printstation ApS, renser og genfylder vi dine blækpatroner – uanset mærke. Og vi gør det mens du venter! Vi har blæk til alle modeller! Facebook side

Q TRANS

Q Trans er en transportvirksomhed, som har et meget højt serviceniveau og leverer professionel rådgivning og vejledning indenfor transportbrancen. Q Trans har siden 1992 beskæftiget sig inden for spedition, shipping, ekspres kørsel, lager og distribution. Med samarbejdspartnere i hele Danmark kan vi skræddersy vores kunders transportopgaver i både ind- og udland. Vi kører fra dør til dør døgnet rundt og sørger altid for at kunden får en positiv oplevelse.

ARTPLUS

Artplus er en skilte & reklame virksomhed med erfaring fra de rige til fordel for de fattige.​ Vi laver skilte, reklamer, facade og vinduetekster så din butik ser flot og attraktiv ud. Vi hjælper også med din reklame så som, visitkort, flyers, menukort, hjemmesider, plakater, bildekorationer og meget mere

SLAGTER ALI BABA

Slagter Ali Baba har eksisteret siden 1978 og var den første tyrkiske slagter i Danmark, til at sælge halalkød. Vi har i mere end 35 år været en af Københavns førende slagterbutikker med okse-, kalve- og lammekød.

MB FOODS

Siden 1994 har MB Food A/S leveret kvalitets kød til restaurationsbranchen over hele Danmark. MB Food A/S er endvidere leverandør til nogle af de største cateringer i Danmark.
Vi tilbyder et bredt sortiment af kødprodukter fra okse- og kalvekød til fjerkræ- og lammekød.

TAYYIB

Tayyib Food blev grundlagt af slagtermester Mete Özer i 1997. Slagteren er idag suppleret med to fabrikker, hvori vi både har opskæring og kebab-produktion. Her får man altid en suveræn kvalitet for pengene. Fra butikken sælges der både kød og specialiteter fra Tyrkiet og fra det øvrige Middelhavsområde.

JUST HALAL

Just Halal støtter Helping Humanity ved at donere 5% af alle indgåede kontrakter med deres sponsorer.

Just Halal har til formål at gøre det nemmere for muslimer i Danmark at finde spisesteder, institutioner, virksomheder, butikker og anden relevant information som vedrører halal mad.
https://www.justhalal.dk’
Just Halal kan kontaktes via deres website eller Facebook side.

LAHORI CATERING

Lahori Catering og Events  støtter altid Helping Humanity i deres velgørenhedsarbejde. Lahori Catering leverer en professionel service, velsmagende hjemmelavet mad til små som store fester. Herudover står vi også til rådighed når der skal dækkes op på en særlig måde til dit fest arrangment.

Lahori Catering kan kontaktes via deres Facebook side.

THE FLAMES

The Flames er en restaurant med autentisk pakistansk køkken. Restauranten har en uovertruffen kvalitet i kraft af at det er den bedste pakistanske kok i Danmark der laver maden. Restauranten kan bespise henved 100 gæster og leverer endda også ud af huset til både små og store fester.
https://www.theflames.dk’
The Flames kan kontaktes via deres website eller Facebook side.

TRANSPORT24

Transport24 er en familie ejet virksomhed, som drives af Khilji familien. Transport24 har tilsammen over 25 års erfaring indenfor branchen. Firmaet beskæftiger i dag en vognpark med over 50 biler. Transport24 har de sidste 2 år oplevet en vækst på 100 % pro anno. Vi går meget op i, at varetage Jeres transport ønsker efter Jeres behov.

AZAAN TRAVEL

Azaan Travel is a company focused on arranging cost efficient travel for people travelling around the world for business or vacation. We introduce ourselves as a highly experienced and professional travel & tour related business agency of Denmark . With extensive experience and success in the industry we are still a rapidly growing company, ready to accept market challenges and changing customer demands.

INDUS TRAVEL ApS

Indus Travel Aps blev lanceret i 2009 og blev IATA- agent i 2011. I løbet af kort tid, vandt firmaet tilliden og tiltroen hos kunderne og de forskellige flyselskaber. Hovedkontoret befinder sig i indre København på vester Farimagsgade 6, 1606 København V. Vi er et IATA godkendt rejebureau, hvilket betyder at vi er bemyndiget agenter som har adgang til over 500 flyselskaber over hele verden.

ADIL ADVOKATER

Adil Advokater rådgiver organisationer, virksomheder og privatpersoner og fungerer advokatkontor med klientens interesser i fokus. Men vi gør mere end det. Vi bygger også juridisk bro mellem kulturer og trosretninger.

IN ADVOKATER

Hos IN Advokater får du “Juridisk rådgivning i øjenhøjde”. IN Advokater er et advokatfirma med erfarne advokater. Vi yder juridisk rådgivning til private- og erhvervsvirksomheder, hvor det er vores ambition at finde både de praktiske og strategiske løsninger, der skaber værdi for vores klienter. Ring gerne på +45 7022 5010 for en uformel drøftelse af din situation.

EVENTBUIZZ

Eventbuizz er en enkel og selvforklarende digital platform, som samler hele dit arrangement. Platformen kalder vi for Eventcenter. Det er dit kontroltårn hvorfra du planlægger, styrer og kommunikerer. Det er her du med et snuptag skaber din første event-app og et lækkert tilmeldingssite.

1464606_10153502617670055_741472673_n

STJERNE AUTO APS

Stjerne Auto ApS er et bilværksted som har en meget stor erfaring i at udføre alle slags reparationer til yderst fornuftige priser.

MALERFIRMAET NS

Malerfirmaet NS ApS er et velrenomeret malerfirma, der primært tager sig af mindre og mellemstore arbejdsopgaver inden for malerfaget. Uanset størrelse på opgaven, så leverer Malerfirmaet NS altid et kvallitetsarbejde til den aftalte tid og pris. Facebook side.

ZAS SERVICE

ZAS Service udfører håndværkerrengøring, kontorrengøring, hjemmerengøring, hotelservice & flytning.
Email: zas1212@outlook.dk
Tlf. nr.: 26 745 302

PRENTO

Prento løser alle former for skilteopgaver. Prento vælgher man når man ønsker en god pris kombineret med god service, kvalitet og fleksibilitet.

TAJ MAHAL

Det naturlige valg når der skal arrangeres en event i en af deres smukker lokaler i Taastrup. Kontakt Taj Mahal via deres Facebook side.
Adresse : Rugkærgårdsvej 60,  2630 Taastrup
Telefon : 32 11 15 55   Email : info@tajmahal.dk

A.S.K Juridisk Hus

A.S.K Juridisk Hus er specialiseret inden for det familieretlige område og har flere års erfaring med rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter. Facebook side.

41f11cb6-e3e2-4eb5-a08b-2b4b5a30ae35

FARHAN ASHRAF

Medlemmer af Helping Humanity og Just Halal donerer rabat ved køb af en Real TV Box. Rabatten udgør 200 Kr for en “Super” og 100 Kr. for en Hybrid box. Beløb går ubeskåret til HH.

Kontakt Farhan Ashraf på 27 356 453 for nærmere oplysninger om produkterne.

Udklip

SALGEMON

Salgemon is Business Services Provider company.
This company is owned by one of the CEC members, Salman Daud Chattha of Helping Humanity and is always in the forefront when a project need financial help. Facebook side.

JR HUSET

Partnerne i JR HUSET har flere års erfaring fra ansættelser hos SKAT og større revisions- og advokatfirmaer. Vores in-house sparring sikrer komplette løsninger for vores klienter. Vi arbejder ud fra princippet om kompromisløs faglighed, tilgængelighed og effektivitet. Facebook side.

APOBUTIK

Apobutik forhandler håndkøbsmedicin til videresalg i kiosker, supermarkeder, tankstattioner m.v.over hele landet.

Hvis din virksomhed også ønsker at støtte Helping Humanity med deres humanitære arbejde, så kan du benytte nedennævnte konto informationer til at sende dit bidrag.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay & Swipp:
Mobile Pay: 91 250 777
Swipp: 91 250 777