Katastrofer

Marts & April 2018
Uddeling af hjælpepakker og lægehjælp.

September, Oktober & November 2017
Helping Humanity hjælper Rohingyaer, som er flygtet til Bangladesh. Denne voldsomme katastrofe er en af de værste katastrofer overgået et folk i nyere historie. Indledningsvis har Helping Humanity hjulpet Rohingya flygtninge i fællesskab med DMAid. Da der fortsat er brug for hjælp, så har Heling Humanity besluttet at yde hjælpen igennem egen samarbejdspartner i Bangladesh. 

Oktober/November 2015
Helping Humanity samler ind til de jordskælvsramte områder i det nordlige Pakistan. Responsen fra danskerne været god og der er skrivende stund indsamlet over 60.000 Kr. Det indsamlede beløb vil hjælpe fattige mennesker igennem en hård vinter i bjergene.

September 2015
Helping Humanity sender 3 paller medicinsk udstyr til det krigsramte Syrien. Bag denne donation ligger der en rigtig fin menneskelig gestus fra Hanne og Bjarne. Helping Humanity blev opsøgt på baggrund af en artikel i en lokalavis på Vestegnen. Hanne og Bjarne læste artiklen og fandt ved yderligere søgning et tlf. nr til formanden for Helping Humanity. Dermed var der oprettet en kontakt og et møde blev istandsat således at det medicinske udstyr kunne besigtiges. Hanne og Bjarne er begge varme mennesker som ønsker at gøre noget for mennesker i nød. Team Helping Humanity er yderliere inspireret af den medmenneskelighed parret har vist.

Du kan benytte nedenstående online betalingsmodul til indbetaling af donationer og medlemsskab. Både donationer og at betaling for medlemsskab kan være en månedlig eller årlig ydelse som trækkes fra den bankkonto der er tilknyttet til det anvendte kort. Husk at alle felter angivet med “*” skal udfyldes.

KATASTROFEHJÆLP

Ved en bankoverførsel eller betaling via Mobile Pay bedes du mærke din donation med “Katastrofer”.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay: 91 250 777