Helbred

I den tredje verden er der enormt store helbredsmæssige problemer. Et godt helbred er tæt forbundet med et godt liv. Hvis man rammess af sygdom er der mange gange ingen steder at hente hjælp. Der er dog få steder hvor der tilbydes gratis lægehjælp til fattige mennesker.

Helping Humanity har etableret lægecamps i Saroki-Pakistan og Cox Bazaar-Bangladesh. Der er planlagt adskillige andre lægecamps i 2018 og 2019.

Helping Humanity har etableret lægecamps for Rohingya folket i Cox Bazaar-Bangladesh. Rohingyaerne er flygtninge med alvorlige sygdomme og krigstraumer. Rohingyarne fik en gratis lægebehandling inkl. medicin.

Helping Humanitys lægecamp i Saroki-Gujrat, Pakistan havde henved 700 personer som besøgte denne lægecamp. Der var tale om personer der normalt ikke har råd til en lægeundersøgelse. Patienterne blev undersøgt, og hvor det var nødvendigt blev der udleveret medicin, briller eller givet tilbud om en gratis øjenoperation.

Helping Humanity har lavet en indsamling til fordel for Sahara For Life Trust. Dette hospital er beliggende i et landdistrikt yder livsreddende & gratis lægehjælp til fattige mennesker. Indsamlingen formål var at etablere en medicinsk skole til uddannelse af de lokale beboere således at det i fremtiden bliver lettere at fastholde erfaren abejdskraft. 

Ved en bankoverførsel eller betaling via Mobile Pay bedes du mærke din donation med “Helbred”.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay: 91 250 777
Eller benyt vores online betalingsmodul.