Sundhed

2018 – Etablering af lægecamp i Cox Bazar, Bangladesh

Helping Humanity har ydet hjælp til det forfulgte Rohingya folk, som er flygtet fra horrible forhold i Myanmar. Flygtningene er flygtet fra hus og hjem og mangler basale livsnødvendigheder inkl. lægehjælp. Stedet blev besøgt af flere hundrede patienter, som fik en gratis lægeundersøgelse og gratis medicin.

2017 – Etablering af lægecamp i Saroki, Pakistan

Helping Humanity etablerede en øjenlæge camp i Saroki, Pakistan for fattige mennesker der ikke har råd til lægehjælp. Stedet blev besøgt af over 700 patienter der fik undersøgt deres øjne. Der blev udleveret gratis medicin, briller og mulighed for eventuelle kirurgiske indgreb.

2016 – Fundraising for Depilex Smileagain Foundation (DSF)

DSF har til formål at hjælpe voldsramte kvinder inkl. kvinder der bliver udsat for bl.a. syreangreb. Hjælpen består i en akuthjælp til behandling af skader og dernæst hjælp til at komme videre med livet inkl. eventuel plastikkirurgi og jobmuligheder, således at kvinderne kan stå på egne ben.

2015 – Fundraising for “Sughra Shafi Medical College”

Helping Humanity holder et musikarrangement med middag til fordel for opførelse af en medicinsk læreanstalt under opførelse i Pakistan. Det viste sig at være en kæmpesucces med over 900 gæster til middagen og det indsamlede beløb udgjorde over 1 million kroner.

Middagen blev holdt i samarbejde med ‘Sahara For Life Trust’, som er en pakistansk velgørenhedsorganisation, der bl.a. har bygget et hospital i et udkantsområde i Pakistan hvor fattige mennesker kan få en gratis behandling.

Du kan benytte nedenstående online betalingsmodul til indbetaling af donationer og medlemsskab. Både donationer og at betaling for medlemsskab kan være en månedlig eller årlig ydelse som trækkes fra den bankkonto der er tilknyttet til det anvendte kort. Husk at alle felter angivet med “*” skal udfyldes.

SUNDHED

Ved en bankoverførsel eller betaling via Mobile Pay bedes du mærke din donation med “Sundhed”.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay:
Mobile Pay: 91 250 777