Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 09. februar 2015)

Generelle oplysninger

Helping Humanity Velgørenhedsorganisation CVR. nr.: 36231874
Adresse: Frøhaven 7, 2630 Taastrup
E-mailadresse: info@helpinghumanity.dk.
Telefonnummer: 91 250 777
Etableringsår: 2015

Produkter
1. Medlemsskab hvor der betales med et fast månedligt beløb. Beløb kan fastsættes efter eget valg dog mindst 50 DKr.

2. En-gangs donationer og eller sponsorater. Beløb kan fastsættes efter eget valg dog mindst 50 DKr.

3. Zakat/Almisse. Beløb kan fastsættes efter eget valg dog mindst 50 DKr.

Alle produkter anvendes af Helping Humanity i henhold til vedtægterne dvs til fattige mennesker der har behov for hjælp til uddannelse og helbreds relaterede projekter.

Betaling
Der kan betales via bankoverførsel (netbank), Swipp (91 250 777), eller betalingsmodul via hjemmesiden.
Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dog skal du være opmærksom på at sponsorater og donationer og medlemsskab som du allerede har betalt for i en given periode ikke kan refunderes. Du kan til enhver tid slette fremtidige betalinger via din egen netbank eller ved at sende en anmodning til Helping Humanity på info@helpinghumanity.dk. Såfremt du vælger at sende en anmodning til Helping Humanity, så vil vi slette dit medlemsskab indenfor 14 dage.

Fortrydelsesfristen på fysiske varer udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@helpinghumanity.dk, telefonnummer 91 250 777. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Medlemsskab som allerede er betalt. Sponsorater som allerede er betalt. Donationer som allerede er betalt. Almisse som allerede er betalt.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan

tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Helping Humanity
Frøhaven 7
2630 Taastrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere returvaren
personligt – mod forudgående aftale – på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på https://www.helpinghumanity.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Frøhaven 7
2630 Taastrup

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn
Adresse Telefonnummer E-mail adresse
CPR nr (så er der mulighed for at få skattefradrag)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Helping Humanity opbevares i fem år eller sålænge et
medlemsskab opretholdes, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Formanden, Næstformanden, General Sekretæren og Kasseren for Helping Humanity har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på https://www.helpinghumanity.dk er formanden/Saqib Tasneem.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til https://www.helpinghumanity.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog videregives oplysninger til SKAT af hensyn til at sponsor, donor eller medlem skal kunne få et skattefradrag.

Som registreret hos Helping Humanity har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Helping Humanity via e-mail på info@helpinghumanity.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@helpinghumanity.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Datatilsynet Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf. nr: 3319 3200
http://www.datatilsynet.dk/

(indsæt i handelsbetingelser eller link)

Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til: Helping Humanity

– Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser

– Bestilt den XX/modtaget den XX

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

XX skal udfyldes af forbrugeren.