Ramadan Middag

RAMADAN MIDDAG 2018

Image may contain: text

Helping Humanity inviterer til en “Ramadan Middag” d. 7. juni, hvor vi i fællesskab bryder fasten i den hellige ramadan måned. Det indsamlede beløb går UBESKÅRET til velgørenhed!
Alle er velkomne – uanset religion & etnicitet 🙂

Ramadan middagens formål er at indsamle penge, så vi kan etablere læge-camps for de nødlidende. Det drejer sig om mennesker som ikke har mulighed for, at købe medicin og lægeundersøgelser. Med din hjælp kan vi sammen være med til at give de fattige livreddende & gratis lægehjælp. Samtidig byder vi på en hyggelig og sjov aften med familie og venner. Der vil være koran-oplæsning, nasheed, auktioner mm.. Derudover byder vi på en sjov og lærerig quiz, hvor vinderen får en flot præmie. Auktionen vil indeholde attraktive varer & serviceydelser.

Issam Bayan vil performe med islamiske nasheed. Issam bayan har palæstinensiske rødder, men er født og opvokset i Tyskland. Han er indenfor de seneste år blevet kendt og har over 1.5 millioner følgere på de sociale medier.

Issam bayaan facebook side: https://www.facebook.com/IssamBayanOfficial/
Nasheed: https://www.youtube.com/watch?v=6QMpRf1Orug

For at vi kan nå i mål, så kræver det vi får jeres støtte og opbakning til dette noble formål.

Vi håber på at se jer til en vellykket Ramadan Middag

Torsdag d. 7. juni 2018
Sted: INCI, Tempovej 35, 2750 Ballerup
Tid: Dørene åbner kl. 18:00 og event starter kl. 19.00

Pris:
Voksen – 150 kr.
Barn (6-12 år) – 75 kr.
Barn (under 6 år) – Gratis

Eksempel på lægecamp I Swat dalen i det nordlige Pakistan.

Saleem Khan er fra en landsby i en afsidedsliggende del af Swat dalen i Pakistan. Der ligger to andre landsbyer i nærheden af den landsby han kommer fra. Mange af beboerne i landsbyerne Badai, Serai & Jaba er så fattige at de søger arbejde i andre dele af Pakistan. Det samme gælder for Saleem Khan, som driver sit eget murerfirma i Sialkot. Det var her formanden for Helping Humanity, Saqib Tasneem mødte Saleem Khan da han var i gang med at bygge et klasseværelse på en skole – et projekt som Helping Humanity har sponsoreret. I en af samtalerne fortæller Saleem Khan om der svære vilkår for hans familie og venner tilbage i landsbyen. Han oplyser at folk i området lider af flere forskellige sygdomme og at der ikke er nogen kvalificeret lægebistand i området. De mest almindelige sygdomme er hepatitis C, diabetes, Tuberkulose og diverse mavesygdomme. Landsbyboerne skal køre i mange timer for at søge lægehjælp og det har de færreste råd til. Indsamllingen vil sikre at folk kan få en livreddende gratis lægeundersøgelse og gratis medicin. Helping Humanitys frivillige vil under samme lejlighed undersøge hvordan folk i området kan få en varig løsning på problemet.

Donationer modtages til dette noble formål. Ved en bankoverførsel eller betaling via Mobile Pay bedes du mærke din donation med “lægecamp”.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay: 91 250 777