Maher Zain Koncert

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maher Zain Koncert

31/08/2018 @ 17:30 - 22:00 Maher Zain Koncert DKK300

Maher Zain indtager Musikteatret i Albertslund!

Gå ikke glip af årets fantastiske støttekoncert til fordel for udsatte børn. Helping Humanity og Danish Muslim Aid (DM-Aid) slår dørene op for et brag af en koncert med ingen mindre end verdensstjernen Maher Zain.

Helping Humanity og DM-Aid byder jer alle musikglade mennesker på en fantastisk lækker aften fyldt med god stemning, sammenhold, hygge og ikke mindst en fælles mission om at støtte vores kære brødre og søstre i nød.

Den fantastiske og verdenskendte stjerne og kunstner Maher Zain vil indtage scenen den 31. august kl. 17.30 i Albertslund Musikteater.

Om Maher Zain 

Den svenske R&B sanger, sangskriver og musikproducer Maher Zain startede sin karriere i 2009 med sit første album “Thank you” i samarbejde med Awakening Records. Han har siden haft kæmpe succes som sanger/sangskriver. I 2010 tiltrak han kæmpe opmærksomhed og fik en fantastisk fanskare verden over. I dag er han en internationalt anerkendt musiker med sit primære fokus på islamisk nasheed. Han har optrådt i hele verden med sine fantastiske albums og haft sit største gennembrud i et land som Malaysia. Maher Zain synger primært på engelsk, men har også udgivet sange på adskillige andre sprog deriblandt fransk og arabisk.

Billetsalget starter onsdag den 1. august kl. 10. Klik på linket til billetter her i eventet.

Opdatering d. 3/8 2018
SalamPlanet har venligst indvilliget i at lave en opdatering af billetsystemet, som vil sikre at dem der køber først også får de første pladser (forreste pladser i de enkelte afsnit). Det vil ske på følgende måde:
1. Billetterne købes og man modtager en email nr. 1 med billetterne (som hidtil)
2. Bestillingen behandles af Salamplanet og man får de forrest tilgængelige pladser.
3. Salamplanet sender en email nr. 2 med nummererede pladser.

Ovennævnte procedure kan først implementeres fra næste uge (uge 32= 6/8 til 12/8), da det kræver programmering. De gæster der allerede har købt billetter vil få forrang iht. bestillingstidspunkt. 

Tak for jeres værdifulde input og tak til SalamPlanet for at yde en god indsats til fordel for velgørenhed.
Tag en ven/veninde på event siden på Facebook og tag dem i hånden og lad os mødes til en fantastisk koncert og ikke mindst til en hyggelig aften til fordel for en fantastisk sag. 

Priser:

Økonomi: 300 Kr

Normal: 400 Kr.

Executive: 600 Kr.

VIP: 1.000 Kr.

Meet & Greet: 1.500 Kr.

Billetsalg via SalamPlanets hjemmeside.


Eksempler de projekter Helping Humanity & DMAID vil støtte ved hjælp af de indsamlede midler:

MeraGher
Heldags uddannelsessystem startende for småbørn i alderen 1,5-2 år. Projektet giver en unik mulighed for småbørn i landsbyen Haripur/Pakistan for at opnå færdigheder, således at de bliver i stand til at bryde den sociale arv. Det handler om at skabe et sundt miljø baseret på moderne læremetoder for at give børnene et meningsfuldt liv og give dem mulighed for at komme ind i mainstream samfundet.

 

Learning Hub
Et børnehjem for efterladte børn som forældrene af det ene eller anden årsag ikke selv ønsker at opfostre. Det er ofte børn som ville have levet isoleret fra mainstream samfundet på gaden som forældreløse børn. Børnene får undervisning, al undervisningsmateriale, skoleuniform, mad, et sted at bo mv.

 

Project Care Center for traumatized Children
Syrien er ramt af en altødelæggende borgerkrig, hvor der er både menneskelige og materielle skader af enorme dimensioner. I en konflikt som denne er det altid de svageste parter i samfundet som bliver hårdest ramt. Derfor går en del af vores hjælp til de traumatiserede børn, som i mange tilfælde lever en kummerlig tilværelse og har brug for både psykolog- og socialhjælp til at klare sig igennem tilværelsen.

Details

  • 17:30 - 22:00
  • <a href="https://www.facebook.com/events/441961582878577/" target="_self" rel="external">https://www.facebook.com/events/441961582878577/</a>

Organisers

Venue

Map