DONATIONER

Du kan vælge at støtte en række forskellige projekter med relation til uddannelse, helbred, social velfærd og katastrofehjælp. Si gør vores yderste for at sikre at de rette projekter udvælges. Vi sørger for at den lokale samarbejdspartner har et godt ry og leverer transparente regnskaber. Dermed opnår størst mulig sikkerhed for at pengene bruges på en effektiv måde og dermed når ud til de mennesker og/eller projekter pengene er tiltænkt.

Vi foretrækker at du sender bidrag direkte til vores bank konto. Dermed undgår vi diverse gebyrer. Vejledning til at sende penge via netbank finder du her for Danske Bank og Nordea. Hvis du overfører penge via netbank, så undgår Helping Humanity udgifter til service provider, PBS mv. Derfor foretrækker Helping Humanity overførsler via netbank fremfor nedenstående modul til online medlemsskab og donationer.

Hvis du ikke har mulighed for det, så kan du også benytte nedenstående online betalingsmodul til indbetaling af donation og medlemsskab. Bemærk at donation er engangsbetaling og at betaling for medlemsskab er en månedlig eller årlig ydelse som trækkes fra den bankkonto der er tilknyttet til det anvendte kort. Husk at alle felter angivet med “*” skal udfyldes.

UDDANNELSE

SOCIAL VELFÆRD

HELBRED

KATASTROFEHJÆLP

ZAKAT/ALMISSE

Donationer kan overføres ved en bankoverførsel eller betaling via Mobile Pay. Du bedes mærke din donation med det projekt du gerne vil støtte.

Registreringsnummer.: 5326
Kontonummer.: 0246806
IBAN kontonummer: DK3553260000246806
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Mobile Pay: 91 250 777